Back to top
Skip to main content
  • Soup with bread
  • Soup with bread
Augustine Restaurace
Pro rezervaci volejte: +420266112280
Easter
Vychutnejte si Velikonoce v Augustinu
Prožijte velikonoční tradice hlavně lahodně.
Od soboty 20. dubna do pondělí 22. dubna si náš šéfkuchař Marek Fichtner pro vás připravil exkluzivní čtyřchodové menu plné svátečních delikates stvořených z výjimečných ingrediencí.

Vychutnejte si velikonoční svátky s rodinou a přáteli!
Easter 1
Velikonoční snídaně
V neděli 21. dubna na Boží hod velikonoční máte jedinečnou možnost zažít sváteční snídani, při které Vám zahraje folklorní sbor a připomene Vám o čem hlavně svátky jsou - o radosti, rodině a přátelství. Nebude chybět ani tradiční domácí mazanec.

Oslavte Velikonoce tradičně!
monastery heritage
Objevování pravého dědictví kláštera
VÁŠ GURMÁNSKÝ ZÁŽITEK S AUGUSTINEM! Připojte se ke gurmánské cestě s Augustinem a vychutnejte si legendární Svototomášské pivo a porkmy připravené na základu tohoto klášterního piva. Navíc objevte prostory kláštera a zjistětě více o jeho kořenech a zrození Augustiniánů v Čechách. Prohlédněte si i historicky velmi oblíbenou Svatotomášskou pivnici a poslechněte si příběh mnichů, jak vyráběli královské pivo.

Připojte se jakoukoliv Sobotu od 14:00
920 Kč za osobu
Rezervazace je nezbytná kvůli omezené kapacitě.
midday
Dubnové sezónní menu
Chuťový zážitek uprostřed Vašeho dne. Udělejte si chvíli na oběd a vychutnejte si Midday Taste Menu plné sezonních ingrediencí. Šéfkuchař Marek Fichtner a jeho tým si pro Vás na měsíc duben připravil menu z hlavních ingrediencí: hrášek, jehněčí, vejce.
Březnové sezónní menu servírujeme každý den a můžete si ho vychutnat k obědu od 12:00 do 15:00
Dvouchodové menu - CZK 460
Tříchodové menu - CZK 560.

cake
Dort Augustine
Dort Augustine je vyrobený z vysoce kvalitních surovin. Jeho hlavní složkou je 67% čokoláda Michel Cluizel, která obsahuje pečlivě vybrané kakaové boby z plantáže Vila Grancida na ostrově Svatého Tomáše, kterému se někdy přezdívá Ostrov čokolády. Čokoláda je bohatá na sladké ovocné a bylinné tóny. Specifickou chuť dortu dodává také lokálně pěstovaný černý rybíz, z něhož naši cukráři vyrábějí marmeládu. V kombinaci s čokoládou vytváří harmonické gastronomické spojení.
Složení: Čokoláda Michel Cluizel 67%, mléko, černý rybíz, vejce, mouka, hnědý cukr, ovocný pektin, kakaový prášek, máslo
Alergeny: obiloviny obsahující lepek, vejce a výrobky z nich, mléko a výrobky z něj
beer
Pivo Svatého Tomáše
Toto unikátní pivo se zrodilo v roce 1352 poté, co ho císař Karel IV povolil mnichům vařit. Receptura nápoje je přes 600 let stará, v jednom období bylo známo jako pivo českých králů a měly ho v oblibě i některé přední české ikony, například Jan Neruda nebo Bohumil Hrabal. Komunistická vláda poté přerušila výrobu. K obnovení došlo po 58 letech v roce 2009, kdy mniši předali originální recepturu hotelu. V dnešní době pivo vyrábí exkluzivně pro hotel Augustine mikropivovar Matuška. Ochutnejte tento skvost české historie v našem The Refectory Baru.

Otevírací doba:
Neděle - Středa: 11:00 - 00:00
Čtvrtek - Sobota: 11:00 - 01:00
mixology
Unikátní mixologie
Pokud hledáte poklidné místo, kde si můžete v klidu vychutnat svůj koktejl a využít prvotřídního servisu, jste v našem The Refectory Baru na správném místě. Nabízíme široký sortiment koktejlů, včetně sezónní nabídky. Pokud si nevyberete z našeho menu, je náš barman připraven Vám namíchat jakýkoliv nápoj si budete přát. Objevte náš výběr koktejlů a ponořte se do světa tekutých chutí.
Objevování pravého dědictví kláštera
Váš gurmánský zážitek s Augustinem. Připojte se ke gurmánské cestě s Augustinem a vychutnejte si legendární Svototomášské pivo a porkmy připravené na základu tohoto klášterního piva. Navíc objevte prostory kláštera a zjistětě více o jeho kořenech a zrození Augustiniánů v Čechách. Prohlédněte si i historicky velmi oblíbenou Svatotomášskou pivnici a poslechněte si příběh mnichů, jak vyráběli královské pivo.

Připojte se jakoukoliv Sobotu od 14:00

920 Kč za osobu
Rezervazace je nezbytná kvůli omezené kapacitě.