Back to top
Skip to main content
  • interior
Augustine Restaurace
Pro rezervaci volejte: +420266112280
V Augustine Restauraci servírujeme speciality moderní evropské kuchyně vytvořené ze sezónních surovin, jedinečné signature koktejly a širokou nabídku českých i zahraničních vín. S radostí Vám představujeme naši vizi, náš příběh a kdo za zázračnými kombinacemi chutí vlastně stojí. Dokonalá kombinace vynikajících služeb a klidného prostředí vytváří skutečně nezapomenutelný kulinářský zážitek.
grass
  • Location:
  • Letenská 12/33, Prague 1 - Lesser Town 11800
  • Opening Hours:
Pondělí - Pátek:
6:30 - 20:00
Sobota - Neděle:
7:00 - 20:00
Chef Martin Boháček
Vize šéfkuchaře - Martin Boháček

Náš šéfkuchař Martin Boháček klade důraz na čerstvé sezonní ingredience, jednoduché ale přesto chutné recepty a jedinečnou prezentaci jídel. Cítí povinnost připravovat zdravá jídla, která okouzlí všechny smysly hosta jejich lahodnou chutí.

Martin věří, že neustálé vyhledávání těch nejkvalitnějších sezonních a zvláště lokálních surovin od místních dodavatelů (převážně z bio farem) je nezbytné k dosažení perfektního výsledku. Jeho cílem je taktéž zkombinovat lehkost a vyvážené nutriční hodnoty společně s jedinečnou výslednou chutí. Těmito kvalitami Martin jistě dosáhne překonání očekávání našich hostů.
Náš příběh
Náš příběh
Vciťte se do klášterní historie...
Augustine Restaurant ležící na nádvoří bývalého Augustiniánského kláštera představuje harmonické sloučení sedmi set let staré historie a moderního stylu. V teplejším ročním období si hosté mohou užít pohoštění klidné venkovní atmosféry v klášterní zahradě s legendárními slunečními hodinami, která nabízí prostor k odpočinku v samém srdci historické Prahy.
Martin Boháček
Martin Boháček, Executive Chef

Svou vášeň k vaření objevil Martin již v raném věku. Měl ji v krvi především díky své rodině, která svou kariéru zaměřila také na obor kulinářství. Za roky práce v tomto oboru získal mnoho bohatých zkušeností nejen z České republiky, ale i ze zahraničí.

Martin, rozhodnutý získat zkušenosti z ciziny, se přestěhoval do Velké Británie, kde měl mimo jiné čest vařit pro výkonné ředitele v Royal Banks of Scotland nebo připravovat večeře pro VIP lounge na stadionu Manchester United FC.

Po návratu do Prahy sbíral Martin zkušenosti v mnoha restauracích, jako jsou Maze Prague v hotelu Hilton Prague Old Town, která byla oceněna Michelinskou hvězdou, Hard Rock Cafe Prague nebo Le Grill, kde měl tu čest uvítat významné hosty jako Ennio Morricone, Mirelle Mathieu, Mike Tyson nebo Jadran Setlik.

Po několika letech strávených v hotelech Hilton Prague a Le Palais se Martin rozhodl získat novou zkušenost v hotelu Augustine, kde se snaží zajistit prvotřídní kvalitu podávaných pokrmů a tím překonat očekávání našich hostů.