Skip to main content
Reserve
Seznamte se s našim týmem

Seznamte se s šéfkuchařem a jeho týmem

Jan Horák

Jan Horák

Šéfkuchař
Jan Horák

Jan Horák

Šéfkuchař

„V kuchyni vždy myslím na detaily a na to, jak se stále zlepšovat. Když jsou Vaším cílem i detaily, odráží se to ve všem! " říká Jan Horák. 

 

Většinu svého profesního života strávil Jan Horák v zahraničí, kde vařil v luxusních hotelech a michelinských restauracích. Od raného mládí se tak učil od uznávaných světových šéfkuchařů. S mnohými z nich je dodnes v kontaktu a rád se od nich nechává inspirovat. 

Práce v michelinských restauracích mu není cizí, což dokazuje jeho působení v zahraničních michelinských restauracích jako jsou Restaurant Jordnær v Kodani (2*), Restaurant Cracco v Miláně (1*), či Hotel Adlon Kempinski Berlin (2*). 

Mnoho znalostí a zkušeností nasbíral již během svých studií na prestižních zahraničních školách ve Švýcarsku a Londýně. Velmi přínosné pro něj byly stáže v Berlíně a na slunné Maltě v hotelu Kempinski San Lawrenc. Jeho další kariérní kroky vedly do Londýna do hotelu Ritz. Několik let žil ve švýcarském Zürichu, kde vařil v luxusní restauraci i hotelu Park Hyatt. Pod stejnou hotelovou společností působil také téměř dva roky jako Sous Chef v Abu Dhabi ve Spojených Arabských Emirátech. Ačkoliv je cestování a poznávání nových kultur Janovou vášní, na jaře roku 2019 se vrátil do své rodné vlasti a své bohaté zkušenosti uplatnil v restauraci CottoCrudo v hotelu Four Seasons Prague.

„Doufám, že si užijete nevšední zážitek z mých degustačních večeří, Vašich pracovních obědů nebo během nedělních Augustine brunchů, budu se moc těšit na Vaši návštěvu a rád se s Vámi potkám osobně" zve hosty do restaurace Augustine šéfkuchař Jan Horák.

Jarča Menglerová

Jarča Menglerová

Pastry Chef
Jarča Menglerová

Jarča Menglerová

Pastry Chef
Jaruška je součástí našeho hotelu již 10 let. Dostala se k cukařině zcela náhodou, avšak našla v ní nezkutečnou vášeň. Nejdůležitejší na pracovišti je dle jejího názoru týmová práce a komunikace. Mezi její silné stránky patří rychlost, pečlivost, improvizace a výdrž.