Skrytý poklad pražské Malé Strany, Augustine Restaurant, odkrývá kulinářské tajemství inspirované Augustiniánskými mnichy nejen pro ubytované hosty ale i pro všechny milovníky zážitkové gastronomie. Restaurace leží na poklidném nádvoří bývalého augustiniánského kláštera, představuje harmonické sloučení sedmi set let staré historie, moderního stylu, se světovou gastronomií pod vedením šéfkuchaře Jana Horáka.
Každou nedeli od 12:30 - 15:00
Užijte si neděli v prostorách kláštera ze třináctého století, s bezedným šampaňským nebo Proseccem, lahůdkami šéfkuchaře a živou klavírní hudbou.
Rádi bychom vás pozvali na Augustine Sunday Brunch. Šéfkuchař Jan Horák a jeho tým vytvořili řadu vynikajících sezónních lahůdek s širokou škálou lahodných specialit od středomořských mořských plodů, přes výjimečný výběr masa a sýrů od místních českých farmářů až po lahodné dezerty.
Vyberte si zážitek, podle svých preferencí:
1600 Kč s nealkoholickými nápoji
2200 Kč s bezednou láhví Prosecco Bosco Blanc de Blancs a s nealkoholickými nápoji
3200 Kč s bezednou láhví Champange Jacquart Mosaique brut a s nealkoholickými nápoji
3990 Kč s bezednou láhví šampaňského Rose Champagne Jacquart Mosaique brut a s nealkoholickými nápoji