Augustine Restaurant


O nás

Sofistikovaná evropská kuchyně

Elegantní Augustine Restaurant nabízí sofistikované Evropské menu se specialitami české kuchyně v moderním pojetí, vytvořeném šéfkuchařem Markem Fichtnerem a jeho týmem.

V Augustine Restaurant servírujeme speciality moderní Evropské kuchyně vytvořené ze sezónních surovin, jedinečné signature drinks a širokou nabídku českých i zahraničních vín.

Dokonalá kombinace vynikajících služeb a klidného prostředí vytváří skutečně nezapomenutelný kulinářský zážitek. 


Naše vize

Pokorně cílíme být nejlepší...

Menu restaurace Augustine se řídí Markovým mottem:

"V jednoduchosti je síla, ale ta jednoduchost musí být naprosto perfektní."

Klade důraz na moderní gastronomii ve spojení s lokálními surovinami, své menu obměňuje každý tři měsíce dle sezónnosti surovin. Nezaměnitelná je i jeho nápaditá prezentace.


V hotelu Augustine jej inspirovalo propojení historie prostor bývalého kláštera a přípravy tradičních pokrmů ve svěžím pojetí. Hosty nejžádanějším pokrmem je Přeštické prasátko s omáčkou ze Sv. Tomášskéhopiva, jehož receptura sahá až do 14. století.

Kromě lokálních pokrmů pro hotelové hosty tvoří část jeho jídelníčku i mezinárodní pokrmy a speciality z exotičtějších surovin. Oblibě se těší jeho telecí tatarák.


O Augustinu

Vciťte se do klášterní historie...

Augustine Restaurant ležící na nádvoří bývalého augustiniánského kláštera představuje harmonické sloučení sedmi set let staré historie a moderního stylu. V teplejším ročním období si hosté mohou užít pohoštění klidné venkovní atmosféry s výhledem do zahrady s legendárními slunečními hodinami, která nabízí prostor k odpočinku v samém srdci historické Prahy.

Restaurace byla také ohodnocena třemi zlatými lvy získanými v hodnocení nejlepších (nejen) pražských restaurací od Royal Gastro 2017!