Augustine Restaurant


O nás

Sofistikovaná evropská kuchyně

Elegantní Augustine Restaurant nabízí sofistikované Evropské menu se specialitami české kuchyně v moderním pojetí, vytvořeném šéfkuchařem Markem Fichtnerem a jeho týmem.

V Augustine Restaurant servírujeme speciality moderní Evropské kuchyně vytvořené ze sezónních surovin, jedinečné signature drinks a širokou nabídku českých i zahraničních vín.

Dokonalá kombinace vynikajících služeb a klidného prostředí vytváří skutečně nezapomenutelný kulinářský zážitek. 


Naše vize

Pokorně cílíme být nejlepší...

Menu restaurace Augustine se řídí Markovým mottem:

"V jednoduchosti je síla, ale ta jednoduchost musí být naprosto perfektní."

Klade důraz na moderní gastronomii ve spojení s lokálními surovinami, své menu měsíčně obměňuje dle sezónnosti surovin. Nezaměnitelná je i jeho nápaditá prezentace.


V hotelu Augustine jej inspirovalo propojení historie prostor bývalého kláštera a přípravy tradičních pokrmů ve svěžím pojetí. Hosty nejžádanějším pokrmem jsou dušená vepřová líčka dušená ve Svatotomášském pivě, jehož receptura sahá až do 14. století.

Kromě lokálních pokrmů pro hotelové hosty tvoří část jeho jídelníčku i mezinárodní pokrmy a speciality z exotičtějších surovin. Oblibě se těší jeho bílá rajčatová polévka.


O Augustinu

Vciťte se do klášterní historie...

Augustine Restaurant ležící na nádvoří bývalého augustiniánského kláštera představuje harmonické sloučení sedmi set let staré historie a moderního stylu. V teplejším ročním období si hosté mohou užít pohoštění klidné venkovní atmosféry s výhledem do zahrady s legendárními slunečními hodinami, která nabízí prostor k odpočinku v samém srdci historické Prahy.

Restaurace byla také ohodnocena třemi zlatými lvy získanými v hodnocení nejlepších (nejen) pražských restaurací od Royal Gastro 2017!